Соціум

Американців звинуватили в заздрості до риби-місяця

Жителі невеликого американського міста Вергем у штаті Массачусетс напосіли на телефонну лінію зі дзвінками в місцеву поліцейську дільницю. Пильні американці в бухті Бровд Ковв біля затоки Базардз побачили величезну рибу, схожу на акулу, і вони поміркували, що їй потрібна допомога, пише New York Post.

Фахівці з Департаменту природних ресурсів міста встановили, що це риба-місяць і вона в повному порядку.

Однак дзвінки поліцейським не припинялися, і правоохоронці просто почали благати жителів не дзвонити їм більше з цього приводу.

«Ми знаємо про рибу в Бровд Ковв. Ми її вже перевірили, з нею все нормально. Вона просто плаває. Вона не страждає і не застрягла. Риба-місяць прекрасна. Не заздріть їй тільки тому, що зараз погода не для купання. Перестаньте дзвонити в поліцію» — таку заяву довелося зробити співробітникам Департаменту природних ресурсів.

Як повідомлялося раніше, у США 17-річна дівчина зловила рекордну рибу. Американка побила рекорд, встановлений в 1986 році.

Також Korrespondent.net писав, що риба впала з неба на автомобіль в США. Окунь з такою силою вдарився об машину, що застряг головою в бампері.