Соціум

Американець знайшов втрачену майже 100 років тому золоту каблучку

Чоловік на прогулянці знайшов втрачену каблучку, що датується 1923 роком. З’ясувалося, що прикраса належала військовому. Він уже помер, але шукач скарбів хоче знайти його близьких, щоб віддати каблучку.

Житель американського міста Олтон у штаті Іллінойс Стів Еймон знайшов золоту каблучку, втрачену 97 років тому. Виявилося, що коштовність належала випускнику військової академії, який воював у Другій світовій війні, пише The Telegraph.

Еймон на прогулянці в парку з металодетектором знайшов каблучку з 10-каратного золота.

Американцеві вдалося дізнатися, що каблучка, яка датується 1923 роком, належала випускнику приватної військової академії Мервіну Воллі. Після закінчення навчального закладу Воллі відправили на Другу світову війну. Він помер у Каліфорнії.

Також Еймон з’ясував, що власник каблучки був одружений і в нього є дитина. Тепер мисливець за скарбами намагається зв’язатися з дитиною Воллі і віддати йому каблучку його батька.

Як повідомлялося раніше, втрачена обручка повернулася до господині через 20 років. Шукач скарбів випадково виявив прикрасу з гравіюванням і повернув її власникам.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net