Соціум

Американець звинуватив кота в вагітності своєї дружини

Інтернет-користувач розповів курйозну історію про те, як кіт «зробив вагітною» його дружину. Тепер чоловік чекає народження малюка, і коли він підросте, розповість йому про це.

Користувач сайту Reddit назвав свого кота винним у другій вагітності дружини. Пара після народження первістка в минулому році поки дітей не хотіла і оберігалася, однак тварина розпорядилася по-своєму, пише The Sun.

У подружжя рік тому народилася перша дитина. Вони вирішили почекати з другим малюком. Чоловік з дружиною використовували презервативи під час інтимних стосунків.

Однак незважаючи на захищений секс, жінка виявила, що вона знову вагітна. Чоловіка це шокувало і він не міг зрозуміти, як це сталося.

Одного разу він уважно перевірив ящик столу, в якому зберігалися «гумові вироби», і здогадався, хто є винуватцем вагітності його дружини.

Поруч з презервативами лежали вушні палички, з якими дуже любить гратися кіт подружжя. Мабуть, побачивши свою «іграшку», тварина зачепила лапою не тільки палички, але і упаковку презервативів, зробивши в них гострими кігтями мікро-отвори, що і стало причиною вагітності господині.

Користувач пожартував, що не може дочекатися дня, коли розповість цю історію своїй майбутній дитині.

Нагадаємо, що кіт прийшов додому зі злісною запискою.

Раніше повідомлялося, що коти побилися під час прямого ефіру своєї господині-журналістки. Вона сама не очікувала, що тварини почнуть з’ясовувати стосунки за її спиною.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net