Men's & Women's

Англієць роками симулював рак, щоб маніпулювати коханою

У Великобританії батько трьох дітей Кевін Бевіс кілька років прикидався, що хворий на рак через небажання розлучатися з коханою. Він також брав у друзів гроші «на лікування», а коли афера розкрилася, суд відправив його до в’язниці, повідомляє видання Daily Mail.

У 2016 році 34-річний Кевін Бевіс познайомився в Facebook з 46-річною Карен Грегорі. Незабаром вони почали зустрічатися, а через три місяці Грегорі вирішила з ним порвати через його сексуальні пристрасті: Бевіс виявився свінгером. Той почав благати жінку не йти і стверджував, що ніколи не змусить щось робити проти її волі.

В травні 2017 року чоловік заявив, що у нього рак шлунка, Грегорі повірила. Для правдоподібності, Бевіс збрехав про хворобу навіть своїм батькам. Згодом стан чоловіка нібито погіршувався. Він сказав, що йому залишилося жити близько двох років. Незважаючи на претензії до відносин, жінка не змогла кинути смертельно хворц людинц. Грегорі намагалася скрасити його останні дні, організовуючи особливі враження і вечори.

Бевіс просив відвозити його в лікарню на хіміотерапію і кожен день приймав по 20 таблеток вітамінів, видаючи їх за ліки. Посилаючись на свій діагноз, відмовлявся готувати вдома їжу. Грегорі було так шкода коханого, що в кінці кінців вона погодилася виконати сексуальні фантазії вмираючого і вступила в зв’язок з трьома іншими чоловіками.

Друзі жінки допомагали Бевіс грошима на лікування. Сам чоловік часто піднімав на неї руку, списуючи свою агресію на побічні дії ліків.

У грудні 2019 року жінка вирішила звернутися в поліцію, щоб дізнатися про минуле партнера. Там вивчили медкарту чоловіка і з’ясували, що він симулював хворобу. Бевіса заарештували на наступний день. Англійця засудили до 18 місяців ув’язнення і заборонили наближатися до Грегорі на п’ять років. Жінка зізнається, що навіть після закінчення цієї історії, їй досі сняться кошмари і їй потрібна допомога психотерапевта.

Раніше повідомлялося, що таксиста звільнили за симуляцію серцевого нападу заради грошей. Водій спочатку хотів вимкнути лічильник, щоб отримає більше за поїздку, а потім розіграв напад.

А в Індії чоловік прикидався жінкою, щоб отримати роботу прибиральниці. Незабаром, його викрили і з роботи звільнили.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net