Прогрес

Apple готує до випуску новий бюджетний, але не менш потужний iPhone

Презентація запланована на березень 2020 року.

Apple готує до випуску новий бюджетний iPhone. Як пише Bloomberg, до збірки нового смартфона, про який вже говорили в вересні 2019 року, приступлять уже в лютому 2020 року, а презентація моделі запланована на березень, інформує Ukr.Media.

Запустивши недорогий смартфон на початку року, Apple планує розширити охоплення світового ринку напередодні виходу 5G — моделей iPhone восени. Технологічними партнерами американської корпорації виступлять китайські виробники Hon Hai Precision Industry, Pegatron Corp. і Wistron Corp, які займуться складанням смартфонів.

Сам смартфон повинен бути прямим спадкоємцем iPhone SE, проте за розмірами він буде ближчий до iPhone 8. Йому приписують 4,7-дюймовий екран, класичний сканер відбитків Touch ID під дисплеєм і флагманський процесор A13, як і в iPhone 11.

Смартфон також оснастять 3 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X, що дозволить всім останнім додаткам комфортно працювати на цьому пристрої. Що стосується сховища, будуть варіанти на 64 і 128 ГБ.

Новинка буде орієнтована на ринки, що розвиваються, де вкрай складно продавати смартфони з цінниками в 1 000 доларів. Якщо вірити більш раннім чуткам, то купити такий iPhone можна буде за 399 доларів. Передбачувана роздрібна назва — iPhone 9.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net