Економіка

Apple обмежує поставки iPhone через коронавірус

Ситуація з коронавірусом позначилася на попиті на продукцію компанії в Китаї. Доходи компанії в поточному кварталі будуть нижчими.

Світові поставки iPhone будуть тимчасово обмежені через складнощі в роботі підприємств-постачальників Apple в Китаї, викликані коронавірусом, йдеться в повідомленні компанії.

Зазначається, що через зниження попиту в Китаї з тієї ж причини доходи Apple в поточному кварталі будуть нижчими раніше оголошених прогнозних показників.

«Всі наші магазини в Китаї і багато з наших магазинів-партнерів були закриті. Крім того, відкриті магазини працюють за скороченим графіком і з дуже низьким трафіком клієнтів», — говориться в повідомленні.

Компанія запевнила, що роздрібні точки продажу в Китаї будуть відновлювати свою роботу, як тільки це буде можливо.

Хоча партнери Apple з виробництва iPhone перебувають за межами провінції Хубей (центр спалаху захворювання — ред.) і знову повернулися до роботи, виробництво нарощується повільніше, ніж очікували в компанії.

Нагадаємо, 31 грудня 2019 року влада Китаю заявила про спалах пневмонії в місті Ухань. Збудником захворювання є новий тип коронавірусу Covid-2019.

Раніше повідомлялося, тайванська компанія Hon Hai Precision Industry (бренд Foxconn) відправила всіх своїх працівників фабрики, де збираються iPhone, на карантин.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net