Економіка

Apple представила нову модель MacBook Pro

Діагональ екрана складе 13 дюймів. Новий MacBook Pro можна буде купити за $1 299, повідомили в компанії.

Корпорація Apple представила нову модель ноутбука MacBook Pro з діагоналлю екрана 13 дюймів. Про це повідомила прес-служба компанії в понеділок, 4 травня.

Нова модель флагманського ноутбука Apple містить доопрацьовану клавіатуру під назвою Magic Keyboard, яка раніше була представлена ​​у версії MacBook Pro з 16-дюймовим екраном і MacBook Air. Як кажуть фахівці компанії, в клавіатурі удосконалено механізм, який відповідає за натискання клавіш. Найпомітнішою зміною в клавіатурі стало також повернення фізичної кнопки Esc, яку в моделях 2015 року було переміщено на сенсорну панель Touch Bar. Як уточнюється, Touch Bar і система розпізнавання відбитку пальця Touch-ID збережуться в новій клавіатурі.

Відзначається, що новий MacBook Pro представлений в сріблястому і сірому кольорах. Він оснащений чотириядерним процесором Intel десятого покоління, що дозволить збільшити його продуктивність в 2,8 рази. 13-дюймовий MacBook Pro за замовчуванням отримає 16 гігабайт оперативної пам’яті, однак користувачі зможуть збільшити її обсяг до 32 гігабайт. Максимальна ємність SSD-накопичувача складе 4 терабайти.

Нова модель MacBook Pro буде коштувати $1 299. При цьому модель, призначену для використання в цілях освіти, можна буде придбати за $1 199. Новинка надійшла в продаж в США вже сьогодні.

Нагадаємо, що Apple випустить збільшений iPhone SE. Компанія планувала презентувати версію разом з недавно випущеними новинками, але відклала вихід на 2021 рік.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net