Економіка

Apple закрила магазини у всіх країнах, крім Китаю

Всі магазини Apple будуть закриті до 27 березня. Але користувачі зможуть користуватися послугами онлайн-магазину.

Американська компанія Apple прийняла рішення тимчасово закрити всі свої магазини в країнах світу, крім Китаю, в зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19. Про це йдеться в заяві гендиректора компанії Тіма Кука.

Зазначається, що магазини будуть закриті до 27 березня. Користувачі зможуть, як і раніше, користуватися послугами онлайн-магазину. Служба підтримки також продовжить працювати онлайн.

Кук повідомив, що 13 березня 42 магазини Apple в Китаї відновили роботу, яка була припинена на початку лютого.

«Оскільки в інших місцях кількість нових випадків зараження продовжує зростати, ми робимо додаткові заходи для захисту членів нашої команди і клієнтів», — зазначив він.

Станом на 1 жовтня 2019 року Apple відкрила 509 магазинів в 25 країнах світу. Найбільше магазинів працює в США (271), Китаї (42), Великобританії (38), Канаді (29) і Австралії (22). У країнах колишнього СРСР офіційних роздрібних магазинів Apple немає. Компанія продає товари через офіційних партнерів і в онлайн-магазині.

Раніше Apple опублікувала оновлені рекомендації щодо догляду за пристроями свого виробництва в зв’язку з пандемією коронавірусу.

Також стало відомо, що Apple має брак пристроїв для заміни непрацюючих iPhone по гарантії. Компанія вже попередила про це свої роздрібні точки.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net