Світ

Авіакомпанії США скоротили міжнародні рейси до 95%

Американська компанія United Airlines скоротила свій міжнародний графік польотів на 95%, а American Airlines — на 75%.

Авіакомпанії США масово скорочують свої рейси через закриття кордонів у зв’язку з поширенням коронавірусу. Про це повідомляє AeroTime Hub.

Так, найбільша авіакомпанія світу — American Airlines — також змушена була «приземлити» значну кількість своїх літаків. Зокрема, компанія на 75% скорочує свій міжнародний трафік і на 20% (у квітні) і на 30% (у травні) внутрішній трафік.

Американська компанія United Airlines скоротила свій міжнародний графік польотів на 95%, а внутрішню мережу скоротили на 42%.

«(Американська, — ред.) компанія Delta Air Lines зустріла 2020 рік з великими надіями та сподіваннями, оскільки 2019 рік був дуже вдалим для неї. Компанія не зазнала впливу ситуації з літаками Boeing 737 MAX, оскільки не замовляла таких літаків. Але спалах коронавірусу змусив авіакомпанію залишати у своїх ангарах досить велику кількість літаків — 268 із загальних 913 у флоті», — йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що найбільша авіакомпанія Канади скорочує половину персоналу. Скорочення торкнуться 3600 співробітників Air Canada і 1549 — дочірньої компанії Rouge. Таке рішення прийнято через кризу, викликану COVID-19.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net