Соціум

Австралійці знову знаходять у магазинних фруктах швейні голки

Упаковки з полуницею, нашпигованою швейними голками, знову з’явилися в австралійських супермаркетах на полицях. Про це повідомило австралійське видання Новини.

За його даними, з 27 червня по 1 липня в місті Аделаїда, штат Південна Австралія, в поліцію надійшло три звернення від відвідувачів продуктових магазинів мережі Woolworths.

Покупці виявили металеві голки в упаковках з полуницею і авокадо, а в буханках хліба — канцелярські кнопки. Поліція вважає, що голки і кнопки помістили в продукти навмисно.

Компанія Woolworths стурбована тим, що відбувається і веде незалежне розслідування, відзначається в публікації.

Нагадаємо, в 2018 році жителі шести штатів Австралії почали скаржитися на швейні голки в продається в магазині полуниці. Всього було зафіксовано більш як 100 подібних випадків. Крім того, кілька разів голки були виявлені в яблуках, бананах і манго.

При цьому мешканка Мельбурна знайшла швейну голку в груші через кілька днів після арешту першої підозрюваної у справі про голки в полуниці.

Поліцейські вважають, що першою начинила голками полуницю 50-річна супервайзер ферми з вирощування ягід Май Ут Трінх з помсти колегам.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net