Світ

Австралійська Qantas почала продаж авіаквитків «у нікуди»

Провідна австралійська авіакомпанія Qantas оголосила про відкриття нового семигодинного безпосадочного рейсу по країні для людей, які скучили за перельотами.

Перший оглядовий політ заплановано на 10 жовтня на Boeing 787-9 Dreamliner, який вилетить з Сіднея і повернеться назад за 7 годин. Переліт відбудеться на низькій висоті, а пасажири зможуть побачити легендарну скелю Улуру, що розташована в центрі пустелі Північної території, великий Бар’єрний риф і гавань Сіднея, перш ніж літак приземлиться в аеропорту міста, передає агентство новин dpa.

«Лише півроку тому ми і уявити собі не могли, що не зможемо застрибнути в літак і відвідати родичів у інших штатах країни, або злітати у відпустку за кордон», — сказав генеральний директор Qantas Group Алан Джойс.

«Хоча ми не можемо прямо зараз доправити вас за кордон, ми, безумовно, можемо надихнути вас на майбутні подорожі у деякі з найкрасивіших місць Австралії», — додав він.

Як повідомляється на сайті Qantas, квиток у бізнес-клас коштуватиме в перерахунку 2340 євро, преміум-економ — 1120 євро. Бажаючим злітати в економ-класі доведеться за семигодинний переліт з Сіднею в Сідней викласти з кишені 486 євро. На даний момент, повідомляє Qantas, на перший рейс всі квитки вже продано.

Джерело: Українська служба DW