Соціум

Badoo запустив просвітницький портал про секс

Портал популярного дейтинг-сервісу Badoo почав просвіщати своїх користувачів у питаннях сексуальних стосунків, давати психологічні поради та розповідати про чоловіче та жіноче здоров’я. Про це повідомляє Harper’s Bazaar.

«Щоб позбутися всіх стереотипів і зруйнувати бар’єр між загальноприйнятою «нормою» й істинними бажаннями, наш дейтинг-додаток запустив проект Badoo Hotline — гарячу лінію секс-освіти», — йдеться в повідомленні.

Новий проект являє собою «величезну бібліотеку секс-освіти», складену авторитетними коучами, психологами, сексологами і редакцією онлайн-медіа «Теорії і практики». В основу цілої серії статей лягли історії реальних людей, хлопців і дівчат.

Щоб потрапити на платформу, потрібно пройти за посиланням з мобільного пристрою. Користувача зустрічають віртуальні оператори кол-центру, кожен з яких відповідає за свою тему в сексуальній освіті: моногамія vs поліаморія, безпечний кіберсекс, loveyourself, інтимний фітнес, порно-адикція і стриманість, сексуальне здоров’я, секс-іграшки, традиційний секс vs kinky.

Нагадаємо, ізраїльські вчені з Тель-Авівського університету вважають, що заняття сексом впливають на людей, які пережили серцевий напад, тільки позитивно. Займаючись сексом, такі люди можуть відчувати себе здоровими, молодими й енергійними.