Світ

Барбадос ввів спеціальні візи для приваблення туристів

Уряд Барбадосу хоче привабити мандрівників, які працюють, і зменшити таким чином економічні наслідки пандемії для туризму.

Уряд Барбадосу, 40% ВВП якого становить дохід від туризму, планує видавати Barbados Welcome Stamp — візу, яка дасть можливість іноземним туристам жити і працювати на острові цілий рік. Про це пише CNBC.

«Необов’язково залишатися в Європі, США або Латинській Америці, адже можна оселитися на острові і працювати віддалено протягом 12 місяців», — заявила прем’єр-міністр Барбадосу Міа Мотлі.

Повідомляється, що віза буде доступна для жителів усіх країн. Однак прибулим на Барбадос буде необхідно надати довідку про відсутність COVID-19. Турист, який летить з країни з високим рівнем інфікування — більше десяти тисяч хворих за останній тиждень, повинен буде показати результати тесту на відсутність Covid-19, отримані не менше ніж за 72 години до прибуття. Люди з країн з низьким рівнем зараження — менше 100 нових хворих за останні сім днів, зможуть зробити довідку за тиждень до вильоту.

Мандрівникам, які не зможуть зробити довідку до вильоту, буде запропоновано пройти тест на коронавірус на Барбадосі, але тоді потрібно буде дотримуватися дводенного карантину, поки готуються результати. Всі туристи, які прибувають на острів, повинні носити маски в громадських місцях.

За даними університету Джона Хопкінса, ситуація з коронавірусом на Барбадосі була критичною — 98 підтверджених випадків зараження і 7 смертей.

Острів відновить міжнародне авіасполучення з 12 липня.

Нагадаємо, в США відкрилася творча вакансія з проживанням на території кладовища.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net