Економіка

Білорусь запустить власні бюджетні авіалінії

У Мінтрансі Білорусі задумалися про створення другої білоруської бюджетнішої авіакомпанії для розвитку конкуренції та перевезень пасажирів.

У Білорусі планують створити свою компанію бюджетних авіаперельотів. За базу для неї влада країни розглядає аеропорт Гродно, заявив міністр транспорту і комунікацій республіки Олексій Авраменко. Про це повідомляє телеканал СТВ.

Авраменко уточнив, що рішення з цього питання уряд прийме найближчим часом.

Також, він додав, що Білорусь активно запрошує зарубіжні лоукостери в свої обласні аеропорти. За словами міністра, угода з однією із зарубіжних компаній вже підписана, але її реалізації завадила пандемія коронавірусу.

«Але при цьому треба вибудовувати цю схему і в Гродно, це буде цікаво місцевій владі. Вибирати якісь певні напрямки, припустимо, в Ізраїль, який добре користується попитом в Білорусі, і вибудовувати маршрути в цьому напрямку», — сказав міністр.

Раніше повідомлялося, що Київ готує ряд двосторонніх документів до запланованої на осінь зустрічі президента країни Володимира Зеленського і глави Білорусі Олександра Лукашенка.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net