Men's & Women's

BMW не відмовиться від великої решітки радіатора навіть на майбутніх електрокарах

Решітки радіатора BMW стали предметом гарячих суперечок з моменту появи оновленого BMW 7-ї серії і кросовера X7.

У BMW готові не просто відстоювати свої решітки радіатора, але і не збираються відмовлятися від них, навіть тоді, коли всі автомобілі марки стануть повністю електричними, інформує Ukr.Media.

Про це недвозначно заявив шеф-дизайнер BMW Домагой Дукеч. В інтерв’ю він сказав, що BMW збереже масивну подвійну решітку, хоча електромобілям не завжди потрібно вона спереду для охолодження силових агрегатів.

За його словами, «ніздрі» відрізняють BMW від конкурентів у плані дизайну, і це щось більше, ніж просто функціональний елемент.

Він запропонував подивитися на решітку радіатора Роллс-Ройса, яка завжди була тієї ж форми, що і радіатор позаду неї, однак у BMW вона не мала форму радіатора. Навіть у моделі 328 були вертикальні ламелі, а сама решітка розділена по центру. Це скоріше естетичне рішення, пояснив Дукеч.

Він вимагає від своєї команди дизайнерів створювати решітки такої форми і розміру, щоб кожна підкреслювала особливий характер моделі.

Зараз в компанії три модельних лінійки: традиційні автомобілі, високопродуктивні M-моделі і електричний бренд i. Але не варто думати, що вони будуть сильно відрізнятися стилістично.

«Ми хочемо зміцнити BMW як бренд за допомогою двох суббрендів, які грають різні ролі. Але! Клієнти M4, i4 і 4-ї серії мають одну спільну рису — всі вони люблять BMW. Всі, хто любить BMW, звикнуть до великої решітки. Люди, які критикують, найчастіше просто не клієнти нашої марки».
Таким чином шеф-дизайнер досить різко відповів на нападки тих, хто продовжує скаржитися на гігантські решітки радіатора на моделях X7, оновленої 7-ї серії і майбутньої 4-ї серії.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net