Men's & Women's

BMW продаватиме підписку на деякі функції своїх авто

BMW пропонує своїм покупцям оформляти підписку на деякі функції авто. У компанії впевнені, що таку новинку оцінять на вторинному ринку. Наступний власник оформить машину під себе.

Німецький автогігант BMW почне продавати підписку на деякі функції своїх автомобілів. Така опція буде передбачена на всіх нових автомобілях бренду, пише TechCrunch, посилаючись на заяву представників компанії на VR-зустрічі зі ЗМІ.

У BMW заявили, що автовласникам буде доступна підписка лише на необхідні для них апаратні функції, які вже є в транспортному засобі, але не були активовані при його придбанні.

Наприклад, можна буде оформити підписку на підігрів сидінь, активний круїз-контроль або навігацію. Якщо якась функція не розчарує власника або ж втратить актуальність, то від неї можна буде відмовитися.

Відзначається, що інакше BMW доведеться виробляти автомобілі відразу з усіма функціями, а це, судячи з усього, збільшить виробничі витрати. У компанії вважають, що доходи з підписок покриють витрати.

Також представники автогіганта відзначили, що дане нововведення стане в нагоді покупцям підтриманих BMW. Новий власник зможе підлаштувати машину під себе.

Оформити підписку можна буде самому через інтернет. Ціна опцій і дата введення підписки не уточнюється.

Подібна підписка є у Tesla, яка, наприклад, пропонує зняти програмний блок на ємність акумулятора або включити автопілот.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net