Прогрес

Boeing почав випробувальні польоти 737 MAX

У лютому в США почали тестові польоти на Boeing 737 MAX, щоб перевірити програмне забезпечення літаків.

Boeing 7 лютого розпочав випробувальні польоти літака моделі 737 MAX у США для перевірки програмного забезпечення. Про це пише Aerotime.

Як відзначають в компанії, це не сертифікаційні рейси, а випробувальні польоти, які проходять вперше з лютого 2019 року.

Літак № N7201S виконував рейси з міжнародних аеропортів Канзас-Сіті і Кінг Каунті. Він також виконував посадку в аеропортах Лінкольна (штат Невада), Су-Фолс (Дакота) і Кламат-Фолс (Орегон).

«Ці некомерційні випробувальні польоти з невеликою групою випробувачів будуть виконуватися на короткі і далекі відстані в різних погодних і висотних умовах для перевірки оновленого програмного забезпечення», — додали представники Boeing.

Компанія розраховує, що після проходження сертифікації 737 MAX повернеться до комерційних польотів у середині 2020 року.

Нагадаємо, що раніше в Boeing повідомили про нову проблему 737 Max. Індикатор, розроблений для попередження про несправність допоміжної системи, яка керує носом літака, включався в непотрібних випадках.

Також повідомлялося, що у Boeing вперше за 58 років не замовили жодного літака в січні. Минулого місяця компанія поставила замовникам тільки 13 літаків. Для порівняння, минулоріч Boeing завершив січень із 45 новими замовленнями і поставками 46 літаків.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net