Економіка

Болгарська авіакомпанія Voyage Air запускає два маршрути в Україну

Польоти в болгарську Варну з Києва та Львова почнуться наприкінці липня. Квитки на нові рейси вже у продажу.

Болгарська авіакомпанія Voyage Air відкриває пасажирське сполучення між Україною і Болгарією. Польоти стартують з кінця липня 2020 року, повідомляє Lowcostavia.

Зазначається, що перевізник почне обслуговувати два міжнародних маршрути з Варни до Києва та Львова. Перший рейс Київ-Варна запланований на 25 липня. Польоти здійснюватимуться один раз на тиждень — щосуботи. Виліт з Києва о 16:20, повернення з Варни о 14:00, тривалість польоту 1:40.

Перший літак рейсу Львів-Варна вилетить 27 липня, польоти також один раз на тиждень — по понеділках. Виліт зі Львова о 14:20, повернення з Варни о 12:00, тривалість польоту 1:40.

Квитки на нові рейси вже у продажу.

Також авіакомпанія літає з Варни в Дюссельдорф, Франкфурт, Бремен, Мюнхен, Штутгарт і Ерфрут.

Раніше повідомлялося, що Wizz Air запустить 17 маршрутів з України в Італію. При чому на багатьох маршрутах Wizz Air буде конкурувати з іншим ірландським лукостером Ryanair.

Нагадаємо, за перші півроку 2020 року обсяг пасажирських перевезень українськими авіакомпаніями скоротився на 67% в порівнянні з аналогічним періодом роком раніше. За шість місяців було перевезено 2 млн осіб.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net