Світ

Британці відлякують туристів від озера гноєм

Натовпи туристів прямують до водойми небесно-блакитного кольору, який, як запевняють місцеві, набув такого незвичайного відтінку через хімікати в ньому.

У Великобританії, в графстві Дербішир, фермери британського міста Бакстон розкидали гній навколо місцевої «блакитний лагуни», щоб відлякати туристів. Про це в понеділок, 22 червня, пише Тhe Independent.

«Вода озера може викликати пошкодження шкіри, оскільки басейн повний іржавого металу від розбитих автомобілів», — розповів виданню один з місцевих жителів.

Спроби поліцейських і рятувальників тримати людей подалі від небезпечної пам’ятки виявилися марними. Розмови і попередження на мандрівників не діють, також, як і таблички з попередженням про небезпеку. Тому жителі Бакстона підмовили місцевих фермерів вивозити і розкидати гній навколо кар’єра, щоб запах відбивав у туристів бажання його відвідувати.

Також мешканці Бакстона сподіваються, що заходи допоможуть зберегти околиці чистими. Оскільки туристи, приїжджаючи милуватися водою, залишають після себе гори сміття.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net