Men's & Women's

Британка оплачує навчання продажем своєї білизни

Студентка-фізик з Ньюкаслського університету почала продавати свою вживану білизну і заробляє на цьому до 600 фунтів стерлінгів на місяць. Про це повідомив таблоїд Daily Mail.

Як розповіла 30-річна Мел Браун, ідея продавати речі прийшла до неї після того, як вона виставила на eBay кілька масок для Хелловіна і отримала повідомлення від незнайомця, який побажав купити її поношені рукавички за 15 фунтів.

«Після цього він став просити мою спідню білизну. Це надихнуло мене на розвиток свого інтернет-магазину, щоб у мене був пасивний дохід під час навчання», — зазначила дівчина.

Речі, призначені для покупців, вона носить близько двох днів, займаючись своїм повсякденним життям.

«Одного разу мене попросили надіти колготки із сандалями і наступити на варення, цукерки і свіжі фрукти. Замовник хотів, щоб я спакувала роздавлені солодощі і відправила разом з відео. Це був 10-секундний ролик, але я отримала за нього 45 фунтів», — поділилася Браун.

Кілька місяців тому вона відкрила інтернет-магазин, і за цей час його відвідали майже 20 000 осіб. За словами студентки, попит настільки високий, що їй практично не доводиться прати білизну.

Сім’я і друзі Мел не знають про її сайт і вважають, що вона заробляє на навчання різьбленням по дереву.