Політика

Депутат: До реальної роботи має стати кожен, хто прагне зробити Україну сильнішою

«До реальної роботи сьогодні має стати кожен, хто прагне зробити Україну сильнішою. У вишиванці чи ні, ми всі маємо працювати на благо нашої країни. Пліч-о-пліч, бо наша сила саме у єдності», — про це на своїй сторінці в соцмережі написала Депутат Верховної Ради України Дар’я Володіна, яка очолює найбільше в історії Верховної Ради міжфракційне об’єднання.

«Кольори й візерунки української вишиванки завжди милують око і спонукають до роздумів», написала Володіна в День вишиванки.

«Коли дивишся на це дивовижне за своєю красою вбрання, то розумієш, наскільки талановитим є наш український народ. Кожен регіон має власну техніку вишивки, і в цьому розмаїтті наші сила і єдність.

Здавалося б, що може бути оригінального у маленькому хрестику? Однак поєднання його з іншими елементами створює неповторний орнамент. Саме у цілісності композиції її глибинний сенс. Так і Україна — варто лише відірвати від неї одну якусь частинку, і вона втрачає свою міць, стає слабшою. Тому я дуже хочу, щоб вишиванка стала символом нашого єднання і перемог. Але не вишиванкою єдиною», — вважає політик.