Men's & Women's

Ді Капріо підписав ексклюзивний контракт з Apple

Леонардо Ді Капріо і належна йому студія Appian Way уклали ексклюзивний контракт з компанією Apple про спільне виробництво фільмів і телевізійних проектів. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Повідомляється, що таким чином компанії вирішили розширити свою співпрацю. До цього у Ді Капріо були схожі угоди з Warner Bros і Paramount Pictures, проте вони не припускали створення телевізійних проектів.

Apple вже погодилася інвестувати близько 200 мільйонів доларів у зйомки картини «Вбивці квіткового Місяця» за однойменною книгою Девіда Гранна. Драму збирається знімати режисер Мартін Скорсезе. У Північній Америці фільм буде представлений за допомогою сервісу Apple TV+, а Paramount візьме на себе міжнародний прокат.

Сценарій буде заснований на однойменному творі Девіда Гранна. Дія роману, що описує реальні події, відбувається в 20-х роках минулого століття, а в центрі сюжету серія загадкових вбивств в Оклахомі, розслідуванням яких займається щойно створене ФБР.

Також повідомлялося, що в Україні з’явилося представництво Apple.

Крім того, Леонардо Ді Капріо виступить продюсером серіалу Острів, який заснований на однойменному романі-утопії Олдоса Хакслі.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net