Здоров’я

Дієтолог розвінчала популярний міф про схуднення

Спростовано популярний міф про харчування для схуднення. Його розвіяла дієтолог і ендокринолог Альбіна Коміссарова на своїй сторінці в Instagram.

Фахівець зазначила, що відмова від картоплі, макаронів, вершкового масла і білого рису під час схуднення нічим не виправдана.

Дієтолог наголосила, що наявність продуктів, від яких набирають вагу, є помилкою. Зайва вага з’являється від переїдання в цілому. За словами Коміссарової, в 100 грамах картоплі всього близько 80 калорій, а також багато калію і вітаміну С. А на високий глікемічний індекс здоровій людині немає сенсу звертати увагу.

Макарони дієтолог радить їсти по 50 грамів (сухого продукту) в порції і заправляти їх нежирним соусом. Також дотримуватися добової норми споживання Коміссарова радить з вершковим маслом. У рекомендованих 10 грамах продукту міститься всього 75 калорій. Калорійність білого рису і зовсім становить 130 калорій в 100 грамах відвареного продукту.

Фахівець радить не відмовлятися від цих та подібних продуктів, але їсти їх невеликими порціями.

Раніше повідомлялося, що був названий правильний сніданок для схуднення. Також відомо про те, що популярний напій виявився жироспалювачем.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net