Men's & Women's

Дизайнер з Китаю показав, як міг би виглядати «заряджена» вантажівка від Bugatti

Дизайнер показав, концепт футуристичної вантажівки Bugattі.

Марку Bugatti у всьому світі знають як неперевершеного виробника потужних суперкарів, інформує Ukr.Media.

Однак французи могли б перевірити свої сили і в будівництві вантажівок. Що з цього вийшло б, показує концепт Bugatti Hyper Truck.

Французьку компанію Bugatti дуже часто асоціюють зі швидкісними автомобілями. За яскравим прикладом далеко ходити не доведеться: взяти хоча б Bugatti Chiron «Longtail», який пізніше офіційно стали іменувати Chiron Super Sport 300+. Він подолав бар’єр в 300 миль на годину з рекордною швидкістю, а його максимальна швидкість перевищила 490 км/год.

Дизайнер з китайської компанії Dongfeng Пратюш Девадас пішов ще далі та показав, як міг би виглядати «заряджена» вантажівка від Bugatti.

Створюючи свою візуалізацію, дизайнер спробував надати вантажівці впізнаваний дизайн Bugatti.

Для цього він використав в передній частині вантажівки оригінальний С-подібний елемент, який став невід’ємною частиною фірмового стилю марки.

Кабіну він зобразив немов би в «підвішеному» стані, що ще більше споріднює концепт з автомобілями з фільмів про майбутнє. Вага всієї футуристичною конструкції розподіляють між собою чотири пари коліс.

Якщо французька марка все-таки коли-небудь надумає зайнятися випуском потужних вантажівок, то їй доведеться мати справу з більш звичними для цього виду транспорту формами. Хоча запропонована концепція і виглядає вельми привабливо.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net