Men's & Women's

Дженніфер Лопес розповіла, хто придумав їй нікнейм Джей Ло

Популярна співачка і актриса розкрила таємницю походження свого прізвиська. Їй його дав 21 рік тому американський репер, який помер у 2011 році.

Американська актриса, співачка, продюсер і бізнесвумен Дженніфер Лопес розкрила походження свого культового псевдоніма JLo — Джей Ло. Версія зірки відрізняється від загальноприйнятої, згідно з якою нікнейм придумали шанувальники співачки, пише Independent.

Сьогоднішня іменинниця, 51-річна Лопес, розповіла про це в реаліті-шоу World of Dance. За словами артистки, її сценічне ім’я насправді придумав репер Heavy D, а не її фанати.

Коли виконавиця працювала над своїм першим альбомом On The 6, що вийшов 21 рік тому, Heavy D очолював звукозаписну студію. І всі записи, де звучала майбутня зірка, він позначав «Дженні Ло». Це прізвисько врешті перетворилося в нині знамените Джей Ло.

Лопес також зізналася, що в родині її так ніхто не називає, крім мами.

Дуайт Еррінгтон Майерс, більш відомий як Heavy D, — американський репер, співак, продюсер і актор ямайського походження, колишній лідер хіп-хоп групи Heavy D & the Boyz. Він помер в 2011 році у віці 44 років від тромбоемболії легеневої артерії.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес знялася у відвертій сукні з ланцюгом на грудях.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net