Прогрес

Експерт назвав ознаки, за якими можна вичислити лікаря-вбивцю

Колишній слідчий Брюс Сакман, який займався свого часу вичисленням серійних вбивць серед лікарів і медсестер, назвав ознаки, за якими можна вичислити співробітника лікарні, який представляє загрозу. Про це пише Reddit.

«Багато медиків навмисно погіршують стан людини, щоб «відреагувати» і показати колегам свій професіоналізм», — повідомив Сакман.

За словами експерта, необхідно звернути особливу увагу на те, які ліки лікар дає пацієнтові. Наприклад, якщо лікар вводить пацієнтові інсулін або адреналін, якщо цього він не потребує.

Крім цього, експерт радить уважніше спостерігати за статистикою смертей: загалом може виявитися, що в зміну одного з медиків вона сильно зростає.

Щоб убезпечити себе і близьких від вбивці, Сакман порадив якомога частіше бути на зв’язку з тим, хто потрапив у лікарню, ввічливо цікавитися у лікарів, як і чим саме вони лікують пацієнта.

За словами Сакмана, серійними вбивцями стають ті, хто в дитинстві отримав психологічну травму, а також тяга до вбивств виникає через вживання наркотиків. Чоловік також визнає, що зустрічав і тих, хто вбивав з «чистого зла».

Раніше, знаходячись в неадекватному агресивному стані, 33-річний житель Сімферополя поранив ножем працівника швидкої допомоги, який прибув за викликом.

Також, в Харкові 39-річний хворий COVID-19 і супутніми захворюваннями помер після того, як його відмовилися прийняти на лікування міськлікарні.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net