Men's & Women's

Елтон Джон оплатив операцію своєї колишньої нареченої

Музикант взявся оплатити операцію колишньої коханої. Також, всі витрати, в тому числі й з відновлення, він взяв на себе.

Рок-зірка 70-х, популярний британський співак і композитор Елтон Джон оплатив операцію Лінді Хеннон, на якій ледь не одружився 50 років тому. Про це, в суботу, 6 червня, повідомляє Mirror.

Видання пише, що майже 50 років тому коли Елтон Джон був не дуже відомий і носив ім’я Редж Дуайт, музикант зустрічався з жінкою Ліндою Хеннон.

Вона підтримувала його прагнення співати, допомагала грошима на «розкрутку». Як зізнавалася сама Лінда, співаку було всього 21 рік, коли він зробив їй пропозицію. Але коли до церемонії залишалося два тижні, один друг Елтона Джона, Берні Топін, з яким вони разом складали пісні, став нареченого активно відмовляти від весілля. В результаті музикант наречену кинув.

Вона запевняє, що зла на нього не тримає і до цих пір по старій пам’яті називає Редж. Але під час пандемії коронавірусу жінка все-таки попросила колишнього повернути «боржок». Точніше, попросила про допомогу.

«Моє коліно жахливо боліло, я не могла нормально ходити кілька місяців. Потрібна була операція із заміни колінної чашечки, але я не могла собі дозволити її, не могла дозволити взяти перерву на роботі», — розповіла журналістам Лінда.

Коли ситуація стала виходити з-під контролю, вона вирішила звернутися за допомогою до свого Реджа. Жінка написала листа на електронну пошту його представникам, тому що адреси особистої пошти у неї не було. Вказала деталі, за якими Елтон Джон точно б її впізнав. Але відповіді довго не було, і жінка подумала, що її повідомлення загубилося в купі інших. Тоді вона звернулася до музиканта через ЗМІ.

Відповідь надійшла після того, як про цю історію написали журналісти.

«Елтон дізнався про тяжке становище Лінди і не вагався ні секунди, щоб допомогти. Він пам’ятає, як 50 років тому, вони потребували підтримки, і дуже радий можливості допомогти їй у важку годину», — сказали представники музиканта.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net