Men's & Women's

Емілі Ратаковскі показала, як носити тренд нового сезону

Поки що у багатьох країнах світу діє карантин, більшість людей намагаються не виходити з дому, вважаючи за краще проводити своє дозвілля, дивлячись фільми, читаючи книги і «зависаючи» в Інтернеті. Але моду ніхто не скасовував! А короткі прогулянки на свіжому повітрі навіть дуже позитивно впливають на самопочуття, і дозволяють трохи розрядиться в цей непростий період. Ось і Емілі Ратаковскі іноді виходить прогулятися і подихати свіжим повітрям, а заодно показати черговий стильний образ, інформує Ukr.Media.

Нещодавно модель зняли папараці під час прогулянки по місту, і навіть зараз Емілі примудряється підносити модні уроки. Для виходу вона вибрала тренд весни 2020 року — стильний джинсовий total look. Емілі скомбінувала джинсову куртку і джинси різних відтінків, і доповнила такий образ екстремально коротким чорним топом, похвалившись своїм ідеальним пресом.

Комфортний образ вона завершила білосніжними кросівками, носками в тон, а також стильними сонцезахисними окулярами. Просто ідеальний look для весняних прогулянок десь на природі, подалі від людей.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net