Прогрес

Facebook запускає сервіс групових відеодзвінків

У відеоконференціях за допомогою Messenger Rooms зможуть брати участь до 50 осіб, включаючи тих, хто не зареєстрований у соцмережі.

Компанія Facebook повідомила про запуск сервісу групових відеодзвінків Messenger Rooms. Відповідний прес-реліз був опублікований у п’ятницю, 24 квітня.

Відзначається, що Messenger Rooms дозволить «проводити час із друзями, коханими і тими, хто розділяє ваші інтереси».

«Створіть «кімнату» з Facebook або Facebook Messenger і запросіть приєднатися до вашого відеодзвінка будь-кого, навіть того, у кого немає облікового запису у Facebook. До «кімнати» можна буде запрошувати до 50 осіб, обмеження за часом (дзвінків) не буде», — йдеться в заяві компанії.

Підкреслюється, що функція також стане доступна з Instagram Direct, WhatsApp і Portal.

Крім того, у Facebook оголосили про розширення функції відеодзвінків у WhatsApp. Незабаром у дзвінках і відеодзвінках у цьому додатку зможуть брати участь до восьми осіб.

За останніми оцінками, сукупна щомісячна аудиторія Facebook перевищує 2,5 мільярда користувачів. За даними фахівців компанії, більше 2,9 мільярда людей у ​​світі хоча б раз на місяць користуються одним із її сервісів.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Facebook представила новий додаток для обміну повідомленнями в Instagram.

Раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоров’я України та соціальна мережа Facebook запускають сервіс миттєвого інформування про ситуацію з коронавірусом у країні.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net