Men's & Women's

Fiat Chrysler отримав мільярдний збиток

Виручка концерну скоротилася на 56% в порівнянні з тим же періодом 2019 року, до 11,7 млрд в результаті карантину.

Італо-американський автомобільний концерн Fiat Chrysler за підсумками другого кварталу 2020 року одержав чистий збиток € 1,048 млрд. Про це говориться в повідомленні компанії.

Виручка концерну скоротилася на 56% в порівнянні з тим же періодом 2019 року, до 11,7 млрд в результаті карантину, оголошеного в різних країнах через епідемію коронавірусу, яка призвела до зниження попиту.

Скоригований збиток до процентних і податкових виплат у минулому кварталі склав €928 млн у порівнянні з €1,527 млрд у другому кварталі 2019 року.

Показник був негативним у всіх регіонах, крім Північної Америки, де зафіксований прибуток €39 млн у порівнянні з €1,565 млрд роком раніше.

Попит в США перевершив очікування і концерн збільшив частку на американському роздрібному ринку в минулому кварталі, зазначається в повідомленні.

Глобальні продажі FCA в минулому кварталі впали на 63%, до 424 000 автомобілів.

При цьому всі заводи FCA в Північній Америці, Латинській Америці і азіатсько-тихоокеанському регіоні повернулися до докоронавірусного режиму роботи.

Як повідомлялося, американська аерокосмічна корпорація Boeing за підсумками другого кварталу 2020 року одержала чистий збиток $2,4 млрд.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net