Men's & Women's

Forbes назвав імена найбільш високооплачуваних актрис 2020 року

Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних актрис світу, у ньому десять учасниць. Відповідний список опублікувало видання.

Перше місце зайняла колумбійсько-американська актриса і модель Софія Вергара, відома за серіалом «Американська сімейка». Її дохід склав $ 43 млн. Крім гонорарів за зйомки, у дохід Вергари ввійшли гроші, отримані від рекламних кампаній для мереж Walmart і Rooms To Go.

На другому місці Анджеліна Джолі, яка заробила в цьому році $ 35,5 млн. За інформацією видання, майже всі гроші вона отримує від роботи в кіно. Майже третина річних доходів Джолі припадає на гонорар за фільм кіновсесвіту Marvel «Вічні», який повинен вийти у 2021 році. За даними порталу «КиноПоиск», Джолі отримала за цю роль $ 10 млн.

Замикає трійку лідерів зірка фільмів «Диво-жінка» і «Форсаж» Галь Гадот із заробітком в $ 31,5 млн. З них $ 20 млн вона отримала за роль у трилері «Червоне повідомлення», вихід якого запланований на наступний рік.

На четвертому місці розташувалася комедійна зірка серіалів і ведуча Мелісса Маккарті з $ 25 млн, на п’ятому — Меріл Стріп з доходом в $ 24 млн.

6-е місце — Емілі Блант ($ 22,5 млн);
7-е місце — Ніколь Кідман ($ 22 млн);
8-е місце — Еллен Помпео ($ 19 млн);
9-е місце — Елізабет Мосс ($ 16 млн);
10-е місце — Віола Девіс ($ 15,5 млн).

Повідомляється, що всього актриси, які ввійшли до рейтингу, заробили за рік 254 млн доларів, що на 20% менше, ніж у минулому році, і майже вдвічі менше тієї суми, яку за рік заробили найбільш високооплачувані актори.

Нагадаємо, футболіст іспанського клубу «Барселона» Ліонель Мессі очолив рейтинг найбільш високооплачуваних футболістів року за версією журналу Forbes.