ГоловнеСоціум

Франція розслідує жорстоке вбивство коней

У Франції тривають незрозумілі напади на коней, в країні ведеться близько сотні розслідувань щодо цих справ. Про це повідомив телеканал BFM TV з посиланням на міністра сільського господарства Жюльєна Денорманда.

Міністр повідомив, що всього влада країни отримала 400 звернень громадян з приводу понівечених тварин. Жертвами вбивць ставали також поні і осли.

Денорманд додав, що правоохоронці на цей момент ведуть близько 100 справ.

Міністр підкреслив, що найбільш важкими є розслідування злочинів, які вчиняються «в полях», далеко від свідків і відеокамер. Однак жандарми не здаються, зазначив він.

Відомо, що практично у всіх убитих коней було відрізано вухо. Серед версій, які розглядають правоохоронці, інтернет-челендж або участь в будь-якому ритуалі. Також не виключається, що дії злочинця або злочинців пов’язані з психічними відхиленнями.

У серпні повідомлялося, що Французька федерація кінного спорту (FFE) звернулася до суду з цивільним позовом з приводу злочинів.

У минулому році в Перу знайшли чергове масове поховання убитих дітей і тварин. Були знайдені останки понад 140 дітей та понад 200 лам або альпак. Серед дітей були і хлопчики, і дівчатка у віці від п’яти до 14 років.