Економіка

Google і Facebook залишать співробітників дистанційно до кінця року

Деякі співробітники зможуть повернутися в офіси вже влітку, проте більшість з них залишиться вдома.

Компанії Google і Facebook через пандемію коронавірусу планують залишити більшість співробітників на віддаленій роботі до кінця року. Відповідні листи компанії розіслали своїм співробітникам, повідомляє в п’ятницю, 8 травня, ВВС.

Так, керівництво Google розіслало співробітникам листа, у якому сказано, що вони будуть працювати у віддаленому режимі щонайменше до жовтня 2020 року, а, можливо, і до початку 2021 року.

Однак частина співробітників зможе повернутися в офіси вже в червні. Але це стосується тільки фахівців, чия присутність на робочому місці необхідна для безперебійної роботи інформаційних систем.

Таке рішення ухвалили й у Facebook. Компанія оголосила про те, що співробітники можуть залишатися вдома до кінця 2020 року.

Більша частина офісів компанії відкриється не раніше 6 липня. Водночас представник Facebook зазначила, що поки ще не вирішено, яких співробітників попросять вийти на роботу в офіс. В офісах будуть введені посилені заходи безпеки, щоб уникнути спалаху захворювання.

Раніше повідомлялося, що Facebook продовжить карантин для співробітників до кінця літа. А всі публічні заходи компанії, у яких беруть участь понад 50 осіб, будуть скасовані до червня 2021 року.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net