Соціум

Хлопчик розкрив багаторічну таємницю зниклого сейфа сусідки

Шестирічний хлопчик випадково виявив зниклий кілька років тому сейф із коштовностями. Його дитина виловила на риболовлі магнітом.

Юний житель американського штату Південна Кароліна Нокс Брюер під час риболовлі розкрив таємницю зникнення сейфа своєї сусідки. Тепер хлопчик хоче стати поліцейським, щоб вести розслідування, пише Washington Post.

6-річний Нокс зацікавився магнітною риболовлею, побачивши кадри лову риби потужним неодимовим магнітом замість вудки в YouTube. Батьки вирішили не відмовляти дитині.

«Ми подумали, що так йому буде легше перенести ізоляцію через вірус», — розповіла мати Нокса.

Хлопчик вирішив випробувати новий спосіб лову риби на День матері і відправився на озеро. Майже відразу ж його магніт зачепився за якийсь предмет, який Ноксу допоміг витягнути перехожий.

Уловом Нокса виявився металевий сейф, який хлопчик з батьками здали в поліцію.

У сейфі знаходилися документи, чекова книжка, банківські картки та коштовні прикраси. Правоохоронці з’ясували, що все це належить сусідці Нокса, у якої сейф вкрали вісім років тому.

«У майбутньому він хоче стати поліцейським, тому йому дуже сподобалося займатися розслідуванням, задавати питання і добиратися до суті речей», — розповів батько юного рибалки.

Раніше повідомлялося, що рибалка зловив в озері схожу на шнурок істоту. Виявилося, що такі тварини можуть бути довжиною до двох метрів.

Ми писали, що рибалка прославився ловом сома на драже і газовану воду.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net