Соціум

Ілон Маск і відома виконавиця Граймс натякнули, що стануть батьками

Зазначимо, що від попереднього шлюбу у бізнесмена вже є 5 дітей.

Буквально днями Ілон Маск подарував соцмережам новий мем зі своєю участю: підприємець почав танцювати прямо на сцені на заході, присвяченому відкриттю першого заводу Tesla в Китаї. Користувачі відразу згадали, як в 1995 році подібне виконував Білл Гейтс після старту продажів Windows 95, інформує Ukr.Media.

Але, як виявилося трохи пізніше, у Маска був привід танцювати куди важливіше. 8 січня в акаунті його передбачуваної пасії — 31-річної канадської виконавиці Граймс з’явився пост, який натякає, що жінка вагітна.

Про відносини цієї парочки ходять чутки вже третій рік. Спочатку вони обмінювалися жартами у Твіттері, потім разом відвідали Met Gala у 2018 році, а у 2019-му голограма Граймс представляла нову модель Tesla. Також, за чутками, Ілон катався разом з нею по Малібу на новенькому Cybertruck.

Треба відзначити, що це не перші серйозні відносини генія-мільярдера. У 2000 році він одружився з Жюстін Вілсон, з якою прожив вісім років, потім ще шість років він був одружений на Талулі Райлі. До речі, після першого шлюбу в Ілона є п’ятеро дітей.

Граймс же ніколи не була заміжня, і якщо не вважати непідтверджені відносини, Маск — лише другий чоловік в її житті, а тут відразу такі новини.

Для того, щоб повідомити шанувальникам про радісну звістку, співачка вибрала знімок, зроблений Елі Расселом Линнетцом, відомим своїми відвертими фотосетами з іншими зірками. Однак подібне не оцінила адміністрація Інстаграм, і Граймс довелося викладати вже зацензуроване фото.

«Мої друзі радили не публікувати це, а я піддалася зворотній психології. Поборола свій сором і вирішила, що відчувати дискомфорт через своє тіло — це дивна внутрішня ненависть до себе», — поділилася співачка.

До речі, деякі шанувальники відзначили, що для позначення свого стану Граймс використовувала сленгову фразу being knocked up, що може означати як вагітність, так і втому. Але більшість все ж схиляється до першого варіанту, не просто так адже на фото, яке можна легко знайти в соцмережі Граймс, домальований плід.

Якщо це правда, цікаво, де ж Ілон знайде час ще й на сім’ю, адже власник Tesla, SpaceX, The Boring Company якось розповідав в інтерв’ю, що часто спить прямо у своєму офісі через брак часу. Та й у Граймс, напевно, графік переповнений. У будь-якому випадку, ми щиро бажаємо їм щастя.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net