Прогрес

Істотно оновлена Windows буде готова вже в грудні

Компанія Microsoft відкрила свої плани щодо випуску принципово нової варіації фірмової операційної системи — модульної Windows 10X. Її випуск неодноразово відкладався, проте, справа вийшла на фінішну пряму, пише ixbt.com.

За повідомленням головного редактора WindowsCentral Зака ​​Боудена (Zac Bowden) на сторінці в соціальній мережі Twitter, платформа Windows 10X увійде у фінальну стадію RTM (Release To Manufacturers) вже в грудні. При цьому реліз для простих користувачів відбудеться навесні 2021 року з великою ймовірністю.

Джерело зазначає, що не впевнене, чи планує Microsoft проводити хоч якесь публічне тестування. А якщо і збереться, то швидше за все, вже після досягнення стадії RTM.

Відомо, що в другому кварталі 2021 року Microsoft може випустити перше прев’ю нової модульної ОС Windows 10X для пристроїв з одним екраном, а версія Windows 10X для пристроїв з двома екранами очікувалася ще пізніше.

Раніше повідомлялося, що оновлення Windows видаляє файли користувачів. А також про те, що Microsoft очолила рейтинг найбільш відповідальних роботодавців.