Політика

Кабмін планує розділити ще одне міністерство

Кабмін розділить міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час онлайн-зустрічі з Європейською Бізнес Асоціацією.

«Передбачається його розподіл на два окремих відомства з виділенням аграрного міністерства, оскільки аграрний напрямок має колосальне значення для економіки України і має бути належним чином представлений в уряді», — пояснив прем’єр.

Він додав, що тривають реформи таких державних органів, як Податкова і Митна служби, ДАБК, реформа системи охорони здоров’я, комплекс заходів, спрямованих на боротьбу з контрабандою.

«Сподіваємося, незабаром бізнес зможе переконатися в цьому і побачити результати реформ на практиці. Також на бізнес чекає «промисловий безвіз» — підписання Угоди АСАА», — зазначив прем’єр.

Крім того, він повідомив, що Кабмін відмовився від ідеї реорганізації Держпродспоживслужби. А для контролю епідеміологічної ситуації та здоров’я населення буде створено окремий санітарно-епідеміологічний орган, який буде підпорядкований Міністерству охорони здоров’я.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net