Соціум

Канадський бренд одягу став доплачувати співробітникам за прогулянки

Канадський бренд з виробництва теплого одягу Canada Goose дозволяє співробітникам витратити одну годину робочого часу на тиждень на активні заняття на свіжому повітрі. Ця година оплачується. Про це пише Adweek.

«Науково доведено, що час, проведений на вулиці, може мати сильний вплив на психічне здоров’я, включаючи зниження артеріального тиску, рівня стресу і поліпшення настрою», — говорить директор з маркетингу Canada Goose Пенні Брук.

За словами Брука, така практика стане особливо корисною в період пандемії, коли «турбота про здоров’я виходить на перший план».

Він наголосив, що година, витрачена співробітником компанії на прогулянки, — оплачується, як і робочий час.

Нагадаємо, в канадському Університеті Західного Онтаріо вчені знайшли простий і дієвий спосіб поліпшити роботу мозку без ранкової чашки кави. Виявилося, що швидка і короткочасна прогулянка має аналогічний або навіть більший ефект на мозок, що і кофеїн.

Нагадаємо, генеральний директор Airbus раніше повідомив про намір звільнити тисячі співробітників через епідемію коронавірусу, яка привела до спаду виробництва. При цьому точної кількості робочих місць, які будуть скорочені, Форі не назвав.