Men's & Women's

Kia анонсувала гібридний хетчбек Rio

Оновлена ​​версія автомобіля стане м’яким гібридом. Rio EcoDynamics+ одним з перших отримає нову трансмісію iMT.

Kia Motors анонсувала оновлений хетчбек Rio, який стане першим м’яким гібридом компанії. Про це повідомляється на сайті Kia Motors.

Kia Rio отримала зовнішні оновлення. Так, у авто з’явилися більш агресивна звужена решітка радіатора, новий бампер і обрамлення протитуманних фар. У хетчбека з’явилися повністю світлодіодні фари, два нових відтінки кузова (Perennial Grey і Sporty Blue), а також восьмиспицеві 16-дюймові колеса.

Гаму двигунів доповнить агрегат EcoDynamics+ з турбомотором 1,0 T-GDi і 48-вольтовим стартер-генератором з ремінним приводом (MHSG). Надбудова MHEV дозволить знизити навантаження і викиди вуглекислого газу і зможе працювати в ролі системи «старт-стоп». Ця модифікація авто отримає нову трансмісію з «роботом» iMT. Також з’явиться модернізований атмосферний двигун 1,2 MPi.

Салон Rio отримає мультимедійну систему Phase II UVO Connect із сенсорним 8,0-дюймовим дисплеєм.

Новинку оснастять системою запобігання фронтальним зіткненням, що розпізнає авто, пішоходів і велосипедистів. Rio отримає функцію контролю рядності руху і ще кілька сучасних систем.

Очікується, що новий Kia Rio надійде на ринки в Європі наприкінці 2020 року. Про ціни на новинки поки не повідомляється.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net