Здоров’я

Київ вводить обмеження при відвідуванні магазинів і аптек

У Києві, з 25 березня вводяться обмеження на перебування громадян у приміщеннях продуктових магазинів та аптек. Про це йдеться в протоколі №16 Постійної комісії ТЕБ та НС Київської міської державної адміністрації від 21 березня, оприлюдненому на сайті КМДА.

«Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), керівникам мережі продуктових магазинів і аптек забезпечити наявність споживачів у торговому приміщенні в кількості 1 людина на 10 кв. м і забезпечити заходи з дотримання санітарних норм», — йдеться в документі.

Відповідальними за виконання особами визначено виконуючу обов’язки директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Валентину Попович, керівників підприємств.

Термін виконання — 25 березня.

Раніше в Києві заборонили доступ на дитячі та спортивні майданчики. А також з 22 березня в Києві припинить роботу громадський транспорт через пандемію COVID-19. Перевозити за спеціальними перепустками будуть лише співробітників критично важливих інфраструктурних об’єктів.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net