Політика

Київську сесію ПА НАТО перенесли на невизначений термін

Через пандемію коронавірусу травнева сесія так і не відбулася. Нова дата буде узгоджена між Радою і Парламентською Асамблеєю НАТО.

Верховна Рада через карантин вирішила перенести весняну сесію Парламентської асамблеї НАТО, яка повинна була відбутися в Києві у травні. За відповідну постанову проголосував 321 народний депутат.

У документі говориться, що проведення весняної сесії ПА НАТО, запланованої з 22 по 25 травня в Києві, перенесено на дату, яка буде додатково узгоджена між Верховною Радою України і ПА НАТО.

Організаційний комітет має затвердити план заходів з підготовки та проведення сесії ПА НАТО в Україні в двотижневий термін, після узгодження остаточної дати проведення заходу.

Після узгодження остаточної дати Кабмін повинен у двотижневий термін визначитися щодо участі посадових осіб відповідних міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в підготовці та проведенні цієї сесії і забезпечити своєчасне фінансування передбачених у кошторисі Верховної Ради витрат на її проведення у відповідному бюджетному році.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net