Прогрес

Кількість користувачів WhatsApp досягла 2 млрд

За два роки аудиторія WhatsApp зросла на 500 млн осіб. В адміністрації сервісу запевнили, що приділяють велику увагу захисту переданої інформації.

Кількість користувачів месенджера WhatsApp досягла 2 млрд. Про це йдеться в заяві, опублікованій в офіційному блозі месенджера на його сайті.

«Ми раді поділитися з вами новиною про те, що на сьогоднішній день додатком WhatsApp користуються 2 млрд людей по всьому світу», — йдеться в ньому.

Зазначено, що за два роки аудиторія зросла на 500 млн осіб.

Адміністрація WhatsApp зазначила, що месенджер приділяє велику увагу захисту переданої інформації і використовує для цього наскрізне шифрування даних.

«Для забезпечення ще більшого захисту ми постійно працюємо з провідними фахівцями в сфері безпеки, використовуємо новітні технології галузі для припинення неправильного використання програми, а також надаємо можливості повідомлення про проблеми без порушення конфіденційності», — вказали в WhatsApp.

WhatsApp — безкоштовний сервіс, що дозволяє обмінюватися текстовими повідомленнями і підтримує голосовий зв’язок, створений 11 років тому. У 2014 році цей месенджер був придбаний компанією Facebook за $19 млрд.

Раніше повідомлялося, що месенджер WhatsApp проводить масові блокування користувачів. Офіційною причиною банів є участь користувачів у групах зі «зловмисними» назвами».

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net