Men's & Women's

Кім Кардаш’ян обурила світ знімками з «безсоромного» дня народження

Кім Кардаш’ян опинилася в центрі суперечок через знімки з її розкішної поїздки на її 40-річчя — на тлі глобальної пандемії COVID-19. 40-річна зірка реаліті-шоу безсоромно поділилася фотографіями з нічного запливу, в який вона пустилася зі своїми спокусливими родичками, пише Daily Mail.

Кім також розмістила фото з вечірками і з недільної служби, яка, за її словами, стали несподіванкою на острові в останній день їх поїздки.

Вона похвалилася, що здивувала своїх друзів і родину поїздкою на приватний острів Марлона Брандо на Таїті на приватному літаку після того, як вони провели двотижневий карантин і пройшли «кілька перевірок стану здоров’я».

Перед цим іменинниця вже викладала знімки зі святкування свого ювілею, чим викликала обурення в суспільстві. Так що сестрі Хлої Кардаш’ян довелося захищати її під час виступу на шоу Елен Дедженерес.

Хлоя сказала про критику поїздки, яка, як повідомляється, коштувала 1 мільйон доларів: «Я не хочу, щоб це затьмарило всю велич, яка сталася».

Пости здалися фанам і іншими знаменитостям байдужими і глухими. Її розкритикували в пух і прах, називаючи безсоромною. Наприклад, серед коментарів були «це її команда пластичних хірургів?» і «це неймовірно жахливо».

Але сама Кардаш’ян лише знизала плечима і потім поділилася ще більшою кількістю фотографій — що ж вона, не для цього витрачала мільйон доларів, щоб виставляти фото?

Cпочатку ми писали, що Кім Кардаш’ян знялася в прозорих лосинах на торті. А на Кендалл Дженнер, коли вона була з Кім на острові в міні-трусиках, напала медуза.