Men's & Women's

Кім Кардаш’ян з екс-в’язнями зустрілася з Трампом

Кардаш’ян прийшла на зустріч у Білий дім з жінками, яких було помилувано і випустили місяць тому з в’язниці. Ініціатором програми виступила сама знаменитість.

Американська зірка реаліті-шоу, модель, бізнес-леді Кім Кардаш’ян разом з колишніми ув’язненими зустрілася в Білому домі з президентом США Дональдом Трампом. На зустрічі обговорювалася реформа тюремної системи, пише ABC News.

З Кардаш’ян були Тайніс Ніколь Холл, Крістал Муньос і Джудіт Негрон — жінки, які, отримавши помилування Трампа, вийшли на свободу місяць тому.

Жінок звільнили завдяки програмі First Step Act, яку глава Білого дому прийняв навесні 2019 року. Проект передбачає пом’якшення покарання тим ув’язненим, які вчинили ненасильницькі злочини.

First Step Act розробляв Джаред Кушнер — чоловік дочки Трампа Іванки. Кім Кардаш’ян активно консультувала Кушнера, оскільки цією темою вона займається вже кілька років.

Світська діва навіть почала вчитися в юридичній школі в Сан-Франциско і через два роки має намір отримати адвокатську ліцензію.

«Я довго думала про це. Пам’ятаю, сиділа в кабінеті Рузвельта в Білому домі з суддею, який за своє життя засудив тисячі злочинців. У цей момент я зрозуміла, що повинна знати більше про судову систему. Я хочу боротися за людей і міняти систему. якщо я буду більше знати, то зможу і зробити більше», — розповіла Кім Кардаш’ян.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net