Men's & Women's

Кім Кардаш’ян побувала у в’язниці

Американська зірка реаліті-шоу взялася за зйомки серйозного документального проекту про ув’язнених. Для цього актрисі довелося кілька разів відвідати в’язниці.

У мережу потрапив перший трейлер документального фільму Кім Кардаш’ян The Justice Project (Правосуддя). Для зйомок картини світській діві довелося побувати в тюрмі.

39-річна знаменитість зайнялася проектом про американських ув’язнених. Дебют картини відбудеться 5 квітня на Yotube-каналі Oxygen.

У стрічці Кардаш’ян йтиметься про ув’язнених, які засуджені на тривалі терміни. Для зйомок свого документального фільму Кім неодноразово бувала в тюрмах, спілкуючись із в’язнями.

Планується показати історії чотирьох ув’язнених, які, як запевняють самі герої картини і їх адвокати, були засуджені незаконно.

Відзначимо, що зйомки фільму велися в минулому році.

Додамо, що раніше Кім Кардаш’ян вдалося домогтися виходу на свободу двох ув’язнених — 62-річної Еліс Мері Джонсон, яку довічно засудили за роботу на наркокартель, і Момоли Стюарт, який сидів у в’язниці за вбивство. Він вийшов після більш ніж двадцяти років ув’язнення.