Men's & Women's

Кім Кардашьян розповіла, що їй щодня доводиться прати, прибирати й готувати їжу

Останні кілька тижнів зірка проводить весь час вдома з чоловіком та дітьми.

39-річна Кім Кардашян стала героїнею нового випуску онлайн-шоу The View. У бесіді з Вупі Голдберг та іншими провідними зірка реаліті розповіла, чому більше не хоче заводити ще одну дитину, інформує Ukr.Media.

Виявляється, вся справа в ізоляції, пов’язаній з карантином. Останні кілька тижнів вона проводить весь час вдома з чоловіком Каньє Вестом і дітьми: шестирічною Норт, чотирирічним Сейнтом, дворічною Чикаго і 10-місячним Псалмом.

«Зараз, перебуваючи вдома з чотирма дітьми, я зрозуміла, що не хочу ще одного малюка. Це дійсно складно. Це дійсно важко. Мені подобається все це сімейне возз’єднання, ми разом гуляємо, дивимося фільми. Я показала дітям багато картин 1980-х, такі як «Гаррі і Хендерсони», наприклад. Зазвичай вони таке не дивляться», — сказала вона.

«Але мені доводиться займатися пранням і готувати. На щастя, у дітей почалися весняні канікули. Бути їх викладачем… Я по-іншому подивилася на вчителів, які займаються з дітьми вдома. Їх праця гідна поваги! Дуже важко все це поєднувати. Тобі потрібно все відсунути на другий план і повністю зосередитися на дітях», — додала Кім.

Минулого тижня вона поділилася архівними кадрами з Каньє і дітьми і запитала фанатів, що вони придумують, щоб розважити своїх дітей. Кім пояснила, що потребує забавних ідей і пропозицій. Знаменитість обладнала вдома велику ігрову кімнату з купою іграшок, сценою з барабанною установкою, невеликим продуктовим магазином з працюючою стрічкою і касовим апаратом, а також гірку з кульками.