Світ

Китай визнав, що в реагуванні на спалах COVID-19 були недоліки

Тепер у країні проведуть реформу системи профілактики та боротьби з епідеміями, заявили в нацкомісії з охорони здоров’я.

У реагуванні Китаю на спалах коронавірусу були недоліки. Про це заявив заступник голови китайської національної комісії з охорони здоров’я Лі Бін, передає Reuters у суботу, 9 травня.

Лі Бін наголосив, що спалах коронавірусу став серйозною проблемою для китайської влади і виявив недоліки в системі охорони здоров’я Китаю і способі реагування на надзвичайні ситуації.

«Новий спалах коронавірусу став серйозним випробуванням, який продемонстрував, що у Китаю все ще є недоліки в його основних системах запобігання епідеміям і боротьбі з ними, системах охорони здоров’я та інших аспектах реагування», — сказав Лі Бін.

При цьому він зазначив, що Китай реформуватиме систему профілактики та боротьби із захворюваннями, щоб усунути слабкі місця, викликані спалахом COVID-19.

Нагадаємо, що раніше президент США Дональд Трамп назвав імовірну причину пандемії. Він продовжує наполягати, що коронавірус поширився з лабораторії Уханя.

Також повідомлялося, що Вашингтон розчарований через низку рішень Пекіна на початковому етапі боротьби з коронавірусом.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net