Соціум

Китайських геймерів зобов’яжуть грати під реальними іменами

Таким чином китайський уряд планує обмежити дозволений час на ігри, а також знизити кількість внутрішньоігрових покупок.

Центральний комітет Комуністичної партії Китаю повідомив, що у вересні на державному рівні повинна запрацювати система перевірки автентичності імен у відеоіграх. Про це пише South China Morning Post.

Уже починаючи з осені, під час реєстрації гравці в КНР будуть зобов’язані користуватися справжніми іменами і вказувати дані з посвідчення особи. Таким чином, система зможе розпізнавати неповнолітніх і обмежувати їм доступ до відеогри.

«Користувачам, молодшим за 18 років, дозволено не більше 90 хвилин гри по буднях і не більше трьох годин у вихідні», — зазначає видання.

Водночас китайські геймери вже шукають способи обійти обмеження, пише видання. Серед найпопулярніших — підроблені документи й ігрові зали зі смартфонами, де їм допомагають пройти верифікацію. Крім того, бодай одна дитина в розмові зі службою підтримки змогла видати себе за свого діда.

Раніше повідомлялося, що в світі майже вдвічі збільшилася кількість користувачів комп’ютерних ігор. Також повідомлялося, що продажі відеоігор побили рекорд завдяки карантину.

Нагадаємо також про те, що в Японії представили ліжко для геймерів.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net