Men's & Women's

Компанії Lamborghini доведеться відкликати частину суперкарів Lamborghini Aventador SVJ

Через неуважність нового співробітник власники 26 суперкарів можуть застрягнути в них.

У нових купе і родстерах Lamborghini Aventador SVJ для ринку США виявився несподіваний і потенційно небезпечний дефект: внутрішні дверні ручки можуть раптово вийти з ладу, заблокувавши пасажирів у салоні, інформує Ukr.Media.

В надзвичайній ситуації це створить реальну загрозу для життя.

У заяві для Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США (NHTSA) виробник пояснив, що всьому виною — новий співробітник, який не пройшов належного інструктажу та допустив помилку при кріпленні тросів ручок.

Проблему виявили в ході фінального контролю якості на виробництві. Повідомляється, що така несправність може бути у 26 авто, зібраних у минулому грудні і нинішньому січні. При цьому зовні двері відкриваються нормально. Але зсередини — ні.

Найближчим часом Lamborghini зв’яжеться з власниками дефектних суперкарів, щоб вони надали автомобілі дилерам для заміни внутрішніх ручок. Сервісна кампанія повинна стартувати 1 травня.

Нагадаємо, що Aventador SVJ — лімітована версія суперкара Lamborghini. Під капотом моделі встановлено форсований до 770 кінських сил атмосферний 6,5-літровий силовий агрегат V12. Особливість моделі — активна аеродинаміка. Всього планують виготовити 963 купе і 863 родстери Aventador SVJ.

Як кажуть, не надто вдалий старт кар’єри в співробітника.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net