Прогрес

Корпорація Microsoft очолила рейтинг найбільш відповідальних роботодавців

Створена Біллом Гейтсом корпорація Microsoft втретє поспіль очолила щорічний рейтинг 100 найбільш відповідальних корпорацій США. Про це повідомляє Forbes.

Також до першої п’ятірки оновленого списку, крім Microsoft, увійшли виключно технологічні гіганти — NVIDIA, Apple, Intelі Alphabet.

«Forbes склав рейтинг спільно з некомерційною організацією Just Capital. Рейтинг сформований після вивчення даних про 928 найбільших публічних корпорацій США з індексу Russell1000», — йдеться в статті.

Уточнюється, що крім відкритих корпоративних звітів і досліджень, при складанні рейтингу використовувалися дані опитування 110 тис. американців, які розповіли авторам дослідження, які аспекти корпоративних взаємин вони вважають найбільш важливими.

Перша десятка рейтингу виглядає так:

Microsoft
NVIDIA
Apple
Intel
Alphabet
JPMorgan Chase
Salesforce.com
AT & T
Cisco Systems
Adobe
Рейтинг Just100 публікується вчетверте. У 2017 році перше місце в ньому зайняла компанія Intel, після чого Microsoft три роки поспіль ставав першим.

Раніше повідомлялося, що Microsoft і Мінцифри підписали меморандум про співпрацю, згідно з яким, компанія вкладе в розвиток хмарних сервісів на українському ринку близько $500 млн.

Нагадаємо, що раніше Microsoft уклала найбільшу операцію в індустрії відеоігор. Про купівлю Zeni Max Media стало відомо напередодні виходу консолей нового покоління Xbox SeriesX і конкуруючої PlayStation5.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net